De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken!

Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles wilde proeven, luister ik nu naar mijn
lichaam en maak weloverwogen keuzes. Ik geniet zeker nog van lekker eten,
maar probeer dat met mate te doen. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer
me dan niet te veel te focussen op mijn dieet en gewicht. Belangrijk is wel om een
goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en
veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken!

Wil jij ook stralend de feestdagen in net als Eveline? Ik help je om de eerste stap te zetten
naar een koolhydraatarme levensstijl

Klik op onderstaande balk en vul het contact formulier in.

https://www.hipp4you.nl/contact

 

 

 

 

Succesverhaal Lenny.

Zomer 2020, na de eerste covid golf/lockdown met voor mij, net als velen, meer thuiswerken en extraatjes bij de lunch en bij de koffie e.d. tot gevolg….

Daar gebeurde het: de schrik van mijn leven op de weegschaal, 94 kilo!

Sinds mijn puberteit ben ik altijd wel wat forser geweest en aan het jojo-en geweest. Ik zeg altijd, een dun sprietje zal ik nooit meer zijn, en dat hoeft ook niet…

Waar ik voorheen tussen de 70 en 75 woog, bleef de teller elke keer hangen rond de 85 a 90. Deed ik mijn best dan kwam ik soms onder de 85 maar meestal schoot het al snel weer naar boven.

Dus 94, met mijn 1.67 mtr, dat kon echt niet!

Ik heb altijd veel en regelmatig gesport en heb een sterk lijf (spiermassa) maar dit was niet meer gezond. Ik, toen nog 40 jaar, jonge moeder van 2 kinderen, wil fitter zijn en gezonder, zeker met de wetenschap dat hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt om het eraf te krijgen.

Mijn missie ontstond: Tijd om aan mezelf te werken zowel mentaal als fysiek en minstens 20 kilo eraf!

Na een jaar zelf flink sporten/trainen en meer op mijn voeding letten was ik in de zomer van 2021 toch al 10 kilo kwijt. Maar, ik kwam niet verder, hoezeer ik mijn best ook deed. Extra sporten, opletten op mijn voeding, ik bleef maar hangen rond de 85 en viel niet verder af.

Totdat ik Patricia sprak…. Patricia was net voor zichzelf begonnen met HIPP4YOU en heeft zelf de nodige ervaring met PS (waar ik overigens altijd een beetje sceptisch over was, nl. je moet toch gewoon blijven eten en niet allemaal shakes/repen e.d. gaan eten terwijl je daarna weer normaal gaat eten!).

Maar, ik voelde het gewoon, ik had een flinke duw in mijn rug nodig hierin, anders kwam ik niet bij die -20 kilo! Het was echt de tijd om eens goed voor mezelf te zorgen en daarin dus ook de tijd maar ook wat extra geld te steken. Ik heb mezelf beloofd dat ik me dat meer dan waard ben!

Want, de PS producten zijn niet goedkoop als je de eerste weken intensief aan de slag bent, maar het is het echt zo waard!

Voor mij was dat een extra trigger, de investering in jezelf, dus dan ga je toch niet de kantjes ervan af lopen, dan is verloren geld en energie!

Ik vond de producten lekker en ik vond het ook goed vol te houden, zelfs in combi met koken voor mijn 2 kids. Daar zag ik namelijk erg tegenop, dubbelop koken e.d. maar dat viel reuze mee.

Ook de extra eye-opener door echt je eigen producten te eten was bij mij, het besef dat ik toch ook wel vaak het bord van de kinderen of wat ze lieten liggen ook nog maar op ging eten (want weggooien is zonde!).

Patricia hield me goed in de gaten, gaf me goede tips en wist me elke keer weer goed te motiveren om de juiste keuzes te maken (b.v. bij een etentje e.d.).

Patricia kon ook heel goed mee relativeren wat voor mij als persoon belangrijk was. In mijn geval (zeker met een hoger dan gemiddelde spiermassa) was dat bijvoorbeeld niet zozeer mijn BMI, maar wel mijn vetpecentage naar beneden krijgen.

Patricia heeft een hele spontane, toegankelijke maar zeker ook professionele aanpak en probeert echt te kijken en mee te denken wat bij jouw als klant past. En dat werkte voor mij perfect!

Wat gaf het me een boost toen ze bij een van de laatste metingen zei: “je bent gewoon meer dan 8 kilo vet kwijt, Len! Wauw!”

Ik had in die periode een mooie strakke zwarte jurk gekocht, maat m. Eigenlijk zat hij nog net te strak maar ik heb ook die jurk als missie gebruikt, met nog 10 kilo eraf zou hij als gegoten zitten.

Begin oktober begon ik op 85 kilo met een missie om naar de 75 kilo te gaan en ja hoor, daar stond ik dan op mijn verjaardag op oudejaarsdag: 73 kilo en met mijn mooie zwarte strakke jurk aan!

Ook nu enkele maanden later blijf ik goed op gewicht. Juist in deze fase is de nabegeleiding van Patricia belangrijk en essentieel. Dit is de fase waarin je ook weer wat losser met voeding e.d. omgaat en waarin je meteen merkt hoe belangrijk het is om een goede nieuwe balans te vinden.

Want we kennen het allemaal, als je de touwtjes teveel laat vieren gaat de weegschaal toch weer wat omhoog.

En die lijk ik nu wel gevonden te hebben door enkele dagen per week koolhydraatarm en eiwitrijk te blijven eten en me soms weer lekker wel wat extra’s te gunnen blijf ik mooi in balans. Met de lekkere, goede en betaalbare producten van PS Life lukt dat perfect!

En denk eraan wat ik altijd zeg: een dun sprietje hoef ik niet te zijn, maar ik kan er wel aan toevoegen nu dat een gezond en fit sprietje voor mij toch het beste is!

 

Lenny, 41 jaar uit Papendrecht (totaal -22 kilo, met PS. food & lifestyle -12 kilo)